>
Menu
+

SLES

0 Değerlendirme(ler)

0,00 TL

Yeni Ürün

Bu ürün stokta tükendi lütfen iletişime geçin.

Sodyum lauril eter sülfatın (SLES) kabul edilen bir daralması olan sodyum lauret sülfat (SLES) birçok kişisel bakım ürünlerinde (sabun, şampuan, diş macunu vb.) Bulunan anyonik bir deterjan ve yüzey aktif maddedir.

Daha Fazla Detay

  • 1 KG
  • 5 KG
  • 10 KG
  • 25 KG

İstek listesine ekle

Tanımı ve Kullanım Alanları :

Sodyum lauril eter sülfatın (SLES) kabul edilen bir daralması olan sodyum lauret sülfat (SLES) birçok kişisel bakım ürünlerinde (sabun, şampuan, diş macunu vb.) Bulunan anyonik bir deterjan ve yüzey aktif maddedir. SLES ucuz ve çok etkili bir köpükleştirici ajandır SLES, sodyum lauril sülfat (SLS), amonyum lauril sülfat (ALS) ve sodyum paret sülfat, birçok kozmetik ürünlerinde temizleme ve emülsiyon haline getirme özellikleri için kullanılan yüzeyaktif maddelerdir. Sabuna benzer davranırlar.

Kullanım Alanları

  • Sıvı bulaşık ve makine deterjanları üretiminde, teknik temizlik malzemelerinde kullanılır.
  • Şampuan, sabun, duş jeli ve banyo köpüğü gibi kozmetik temizleme ürünlerinde yüzey gerilimini azaltma amacıyla kullanılır. Tuzlarla kolayca inceltildiği ve iyi bir köpük oluşturma karakteri olduğu için bu işlem için tercih edilir.
  • Diş macunu üretiminde kullanılır.
CAS Numarası 68585-34-2
Formül CH3(CH2)10CH2 (OCH2CH2)nOSO3Na
Kimyasal Adı Teksafon, Sodium lauryl ether sulphate, Sodium laureth sulfate
Molar Kütle 288,38 g/mol
Erime Noktası -2 °C
Yoğunluğu 1,05 g/cm³
Görünümü Açık Sarı Macun Şeklinde, Akışkan Yapıdadır.

Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.

Bir değerlendirme yazın

Aynı Kategorideki 4 Ürün:

Tükendi

LABSA
0,00 TL
0 Değerlendirme(ler)
Sepete ekle

Tükendi

Betain
0,00 TL
0 Değerlendirme(ler)
Sepete ekle

Tükendi

Gliserin
0,00 TL
0 Değerlendirme(ler)
Sepete ekle

Tükendi

Amonyak
0,00 TL
0 Değerlendirme(ler)
Sepete ekle
Compare